Zdieľať Lasagne Čas varenia: 90 Bravčové a hovädzie mäso Cestoviny a zemiaky Svetoznáma talianska klasika – obľúbené cestoviny pochádzajúce z Bolone s mäsovo-paradajkovým ragú a bešamelovou omáčkou. Čítať viac 1 117 zhliadnutí
Zdieľať Poľovnícke kura Čas varenia: 90 Hydina a divina Kuracie stehná pripravené v jednom hrnci s bylinkami, vínom, paradajkami. Môžeme podávať s opekanými zemiakmi. Čítať viac 1 042 zhliadnutí
Zdieľať Bolonské špagety Čas varenia: 120 Cestoviny a zemiaky Špagety s obľúbenou omáčkou. Super ľahká talianska klasika – zmes mletého mäsa, zeleniny a byliniek. Čítať viac 1 470 zhliadnutí
Zdieľať Špargľa s údeným lososom Čas varenia: 20 Chuťovky Zapečená špargľa s údeným lososom – pochúťka na rýchle občerstvenie alebo ľahkú večeru hotová za 20 minút. Čítať viac 492 zhliadnutí
Zdieľať Cviklové rizoto Čas varenia: 80 Bezmäsité jedlá Farebné krémové rizoto s pečenou cviklou. Cvikla a ryža sa v tomto recepte výborne dopĺňajú a príprava je veľmi jednoduchá. Čítať viac 659 zhliadnutí
Zdieľať Konfitované husacie stehná Čas varenia: 190 Hydina a divina Mäkké a chrumkavé – pomaly pečené husacie stehná zaliate husacou masťou. Podávame s dusenou červenou kapustou. Čítať viac 2 145 zhliadnutí
Zdieľať Pečený bôčik Čas varenia: 190 Bravčové a hovädzie mäso Niečo pre milovníkov pomalého pečenia mäsa. Stačí kus bôčika, zemiaky, cibuľa a lahôdka je na svete, Čítať viac 9 236 zhliadnutí
Zdieľať Polievka z červenej šošovice Čas varenia: 25 Polievky Strukovinové polievky patria medzi polievky, ktoré dodajú telu dostatok bielkovín a energie. Medzi ne patrí aj z červenej šošovice. Čítať viac 1 256 zhliadnutí
Zdieľať Hovädie líčka na víne Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hovädzie líčka na víne sú pochúťka, ktorá sa znova vracia na naše taniere. Trocha dlhšie varenie, ale výsledok stojí zato. Čítať viac 1 735 zhliadnutí