Zdieľať Kapustnica Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná slovenská kapustnica, ktorá nesmie chýbať na vianočnom stole – kyslá kapusta, údené aj čerstvé mäso, huby a k tomu sušené slivky. Čítať viac 3 260 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočná baba Čas varenia: 55 Bravčové a hovädzie mäso Tradičné veľkonočné jedlo pripravené z rožkov a údeného mäsa. Jedla sa po štyridsať dňovom pôste. Čítať viac 16 956 zhliadnutí
Zdieľať Hrachová polievka Čas varenia: 75 Polievky Klasická jednoduchá a chutná polievka zo žltého hrachu. Čítať viac 577 zhliadnutí
Zdieľať Španielsky vtáčik Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Závitok z plátku hovädzieho mäsa potretého horčicou a naplnený vajíčkom, párkom, uhorkou a slaninkou. Čítať viac 1 468 zhliadnutí
Zdieľať Bryndzové halušky Čas varenia: 30 Hlavné jedlá Bryndzové halušky sú naše národné jedlo. Podávame posypané opečenou slaninkou s mliekom alebo zákvasom. Čítať viac 596 zhliadnutí
Zdieľať Lasagne Čas varenia: 90 Bravčové a hovädzie mäso Cestoviny a zemiaky Svetoznáma talianska klasika – obľúbené cestoviny pochádzajúce z Bolone s mäsovo-paradajkovým ragú a bešamelovou omáčkou. Čítať viac 1 087 zhliadnutí
Zdieľať Sviečková na smotane Čas varenia: 150 Bravčové a hovädzie mäso Vychutnajte si českú klasiku. Hovädzie mäso prešpikované slaninou a k tomu omáčka s chuťou koreňovej zeleniny. Čítať viac 3 042 zhliadnutí
Zdieľať Strapačky s kapustou Čas varenia: 30 Hlavné jedlá Tradičné jedlo našich starých mám. Zemiakové halušky podávané s kyslou kapustou a kúskami opraženej slaninky. Čítať viac 2 150 zhliadnutí
Zdieľať Bryndzové pirohy Čas varenia: 30 Cestoviny a zemiaky Bryndzové pirohy zo zemiakového spolu s haluškami patria medzi tradičné slovenské jedlá. Čítať viac 4 239 zhliadnutí