Zdieľať Veľkonočný veniec Čas varenia: 75 + kysnutie Kysnuté múčniky Veľkonočný veniec patrí na sviatočný stôl rovnako ako baránok, baba a iné veľkonočné dobroty. Čítať viac 351 zhliadnutí
Zdieľať Bratislavské rožky Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Bratislavské rožky sú známe ešte za čias Rakúsko-Uhorska. Plnia sa makovou alebo orechovou plnkou. Čítať viac 1 219 zhliadnutí
Zdieľať Hrebene s vanilkovým krémom Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Kysnuté pečivo naplnené vanilkovým krémom a posypané škoricovým cukrom. Čítať viac 1 612 zhliadnutí
Zdieľať Prepletaná štrúdľa Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Maková štrúdľa naplnená višňami. Prepletaný závin, ktorý sa pri pečení nepotrhá. Čítať viac 461 zhliadnutí
Zdieľať Medový krémeš Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Krémeš z medového cesta naplnený pudingovým krémom, šľahačkou. Čítať viac 2 688 zhliadnutí
Zdieľať Fánky Čas varenia: 40 Drobné kúsky Typické fašiangové alebo veľkonočné pečivo – vyprážané kúsky cesta obaľované v práškovom cukre. Čítať viac 1 125 zhliadnutí
Zdieľať Nanukové rezy Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Klasické rezy z orechovo-kávového korpusu, naplnené maslovým krémom a poliate čokoládovou polevou. Čítať viac 5 745 zhliadnutí
Zdieľať Strúhaný tvarožník Čas varenia: 45 + chladenie Rezy a dezerty Na prípravu veľmi jednoduchý, ale veľmi chutný múčnik. Strúhané kakaové cesto s výbornou tvarohovou plnkou. Čítať viac 1 869 zhliadnutí
Zdieľať Medové rezy Čas varenia: 70 Rezy a dezerty Medové rezy z kakaové cesta naplnené vanilkovým maslovým krémom a poliate čokoládovou polevou. Tradičné vianočné rezy. Čítať viac 1 961 zhliadnutí
Zdieľať Dukátové buchtičky Čas varenia: 60 + kysnutie Bezmäsité jedlá Obľúbené sladké jedlo nielen u detí. Buchtičky z kysnutého cesta s vanilkovým krémom. Čítať viac 793 zhliadnutí