Zdieľať Kapustnica Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná slovenská kapustnica, ktorá nesmie chýbať na vianočnom stole – kyslá kapusta, údené aj čerstvé mäso, huby a k tomu sušené slivky. Čítať viac 3 260 zhliadnutí
Zdieľať Domáce krekry Čas varenia: 25 + chladenie Chuťovky Slané pečivo Domáce krekry so syrom ochutené bylinkami. Recept, ktorý zvládne každý. Čítať viac 1 813 zhliadnutí
Zdieľať Kotlíkový guláš Čas varenia: 260 Bravčové a hovädzie mäso Guláš z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa. Pripravený v kotlíku nad ohňom získa neopakovateľnú chuť. Čítať viac 19 088 zhliadnutí
Zdieľať Granadír Čas varenia: 50 Cestoviny a zemiaky Granadír, granadierky pochod alebo cestoviny so zemiakmi – tradičné slovenské jedlo. Čítať viac 599 zhliadnutí
Zdieľať Fazuľová polievka Čas varenia: 75 Polievky Hustá fazuľová polievka s domácimi polievka so zeleninou a domácimi slížami, v ktorej lyžica stojí, Čítať viac 3 108 zhliadnutí
Zdieľať Plnené pagáčiky Čas varenia: 50 Chuťovky Slané pagáčiky zo zemiakového cesta naplnené bryndzovou pomazánkou – výborná slaná chuťovka. Čítať viac 1 329 zhliadnutí
Zdieľať Morčací guláš Čas varenia: 30 Hydina a divina Kúsky morčacieho mäsa podusené s cibuľkou a paprikou. Ako prílohu môžeme podávať knedľu, cestoviny, ale hodí sa aj ryža. Čítať viac 4 125 zhliadnutí
Zdieľať Jelení guláš Čas varenia: 80 Hydina a divina Recept na chuťovo výrazný guláš z diviny, ktorý tradične podávame s knedľou. Čítať viac 771 zhliadnutí
Zdieľať Maďarský guláš Čas varenia: 130 Bravčové a hovädzie mäso Pravý maďarský guláš je pikantná pochúťka z hovädzieho mäsa. Nezahusťuje sa múkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 3 650 zhliadnutí
Zdieľať Bryndzová nátierka Chuťovky Tradičná slovenská pomazánka z bryndze a jarnej pažítky. Čítať viac 1 945 zhliadnutí