Zdieľať Kapustová polievka Čas varenia: 30 Polievky Rýchla polievka z jednej z našich najtradičnejších surovín na prípravu jedla – z čerstvej hlávkovej kapusty. Čítať viac 6 098 zhliadnutí
Zdieľať Paradajková polievka Čas varenia: 25 Polievky Veľmi rýchly a ľahký recept na obľúbenú polievku. Môžeme ju pripraviť aj z čerstvých paradajok. Čítať viac 3 095 zhliadnutí
Zdieľať Bolonské špagety Čas varenia: 120 Cestoviny a zemiaky Špagety s obľúbenou omáčkou. Super ľahká talianska klasika – zmes mletého mäsa, zeleniny a byliniek. Čítať viac 1 407 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzí Stroganov Čas varenia: 30 Bravčové a hovädzie mäso Recept na Stroganov pochádza z Ruska zo začiatku 19. storočia. Gróf Stroganoff bol dôstojníkom na súde Alexandra III. Čítať viac 12 578 zhliadnutí
Zdieľať Mäsové guľky v paradajkovej omáčke Čas varenia: 50 Bravčové a hovädzie mäso Cestoviny a zemiaky Mäsové guličky z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa v paradajkovej omáčky. Môžeme podávať aj so zemiakmi. Čítať viac 6 018 zhliadnutí
Zdieľať Boršč Čas varenia: 135 Polievky Boršč je pôvodom z Ukrajiny a jeho základ tvoria hlávková kapusta, červená repa a pochúťková smotana. Čítať viac 1 039 zhliadnutí
Zdieľať Paradajková polievka Polievky Polievka plná vitamínov. Čerstvé paradajky môžeme nahradiť konzervou drvených paradajok alebo iba pretlakom. Čítať viac 209 zhliadnutí
Zdieľať Hovädie líčka na víne Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hovädzie líčka na víne sú pochúťka, ktorá sa znova vracia na naše taniere. Trocha dlhšie varenie, ale výsledok stojí zato. Čítať viac 1 633 zhliadnutí