Zdieľať Vanilkové rožky Čas varenia: 30 Drobné kúsky Aké by to boli Vianoce bez vanilkových rožtekov? Klasika medzi vianočnými cukrovinkami by na štedrovečernom stole nemala chýbať. Čítať viac 2 092 zhliadnutí
Zdieľať Slonie slzy Čas varenia: 35 Rezy a dezerty Kakaová roláda naplnená orieškovým ganache krémom a banánmi v tvare slzy. Čítať viac 3 587 zhliadnutí
Zdieľať Bohémky Čas varenia: 75 Rezy a dezerty Orechové snehové rezy plnené kakaovým nad parou šľahaným krémom. Čítať viac 2 154 zhliadnutí
Zdieľať Domino rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Dvojfarebné rezy pre všetkých milovníkov čokolády, marcipánu a orieškov. Čítať viac 3 902 zhliadnutí
Zdieľať Bratislavské rožky Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Bratislavské rožky sú známe ešte za čias Rakúsko-Uhorska. Plnia sa makovou alebo orechovou plnkou. Čítať viac 1 219 zhliadnutí
Zdieľať Laskonky Čas varenia: 80 Drobné kúsky Chrumkavé laskonky ako z cukrárne. Orechové snehové cesto naplnené grilážovým krémom. Čítať viac 1 552 zhliadnutí
Zdieľať Nanukové rezy Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Klasické rezy z orechovo-kávového korpusu, naplnené maslovým krémom a poliate čokoládovou polevou. Čítať viac 5 745 zhliadnutí
Zdieľať Včelie úliky Čas varenia: 40 Nepečené Včelie úliky alebo aj osie hniezda patria medzi tradičné nepečené vianočné pečivo. Klasika, ktorá nikdy nesklame. Čítať viac 1 209 zhliadnutí
Zdieľať Žĺtkové rezy Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Jednoduché orechové rezy poliate žĺtkovou polevou. Tradičný a obľúbený koláčik. Čítať viac 1 728 zhliadnutí
Zdieľať Medvedie labky Čas varenia: 25 + chladenie Drobné kúsky Medvedie labky – tradičné vianočné formičkové pečivo piekli už naše babičky a obľúbené je i dnes. Čítať viac 4 847 zhliadnutí