Zdieľať Kuracie rizoto Čas varenia: 40 Hydina a divina Jednoduché a veľmi chutné jedlo. Kuracie prsia orestujeme, pridáme ryžu a zeleninu a obed alebo večera hotové. Čítať viac 915 zhliadnutí
Zdieľať Ryžový nákyp Čas varenia: 80 Bezmäsité jedlá Ryžový nákyp s marhuľami, ktorý môžeme podávať ako hlavné jedlo alebo ako ľahký múčnik. Namiesto marhúľ môžeme dať slivky. Čítať viac 8 859 zhliadnutí
Zdieľať Plnená paprika Čas varenia: 50 Bravčové a hovädzie mäso Plnená paprika je klasika, ktorá patrí k letu. Trocha pracné, ale výsledok stojí za námahu. Podávame so zemiakmi alebo knedľou. Čítať viac 1 065 zhliadnutí
Zdieľať Zeleninové rizoto Čas varenia: 30 Bezmäsité jedlá Varíme s deťmi Rizoto môžeš podávať posypané postrúhaným syrom. K zelenine môžeš pridať aj podusené kuracie alebo bravčové mäso, huby Čítať viac 1 134 zhliadnutí
Zdieľať Pečené kuracie stehná s ryžou Hydina a divina Varíme s deťmi Ryžu môžeš zlepšiť tak, že do rozohriateho oleja pridáš 1 nadrobno nakrájanú cibuľku, počas varenie prihodíš k ryži 100 g hrášku alebo kukurice. Čítať viac 9 875 zhliadnutí
Zdieľať Cviklové rizoto Čas varenia: 80 Bezmäsité jedlá Farebné krémové rizoto s pečenou cviklou. Cvikla a ryža sa v tomto recepte výborne dopĺňajú a príprava je veľmi jednoduchá. Čítať viac 654 zhliadnutí
Zdieľať Mliečna ryža s banánom Čas varenia: 30 Varíme s deťmi Podobne si môžeš pripraviť aj čokoládovú ryžu. Namiesto medu a škorice ryžu dochutíš 4 lyžičkami nutelly a šľahačku, Čítať viac 1 461 zhliadnutí