Zdieľať Krúpy s hubami Čas varenia: 30 Bezmäsité jedlá AK máte radi rizoto, vyskúšajte hubové krupoto, kde miesto ryže použijete jačmenné krúpy. Čítať viac 2 816 zhliadnutí
Zdieľať Slaný koláč Čas varenia: 45 Chuťovky Recept na tradičný francúzsky slaný koláč kiš – Quiche Lorraine. Náplň z údenej slaniny, cibule a syra. Čítať viac 3 zhliadnutí
Zdieľať Bravčové rezne na hruškách Čas varenia: 85 Bravčové a hovädzie mäso Šťavnaté bravčové karé, ktoré pečieme spolu s hruškami a malými zemiačkami. Čítať viac 849 zhliadnutí
Zdieľať Rezne so syrom feta Čas varenia: 35 Hydina a divina Kuracie rezne zapečené so syrom feta. Výborne chutia so šalátom z červenej repy a cukety. Čítať viac 1 121 zhliadnutí
Zdieľať Kuracie prsia Alfredo Čas varenia: 25 Cestoviny a zemiaky Hydina a divina Jeden z najznámejších receptov na cestoviny. Recept má meno po taliansko kuchárovi, ktorý cestoviny pripravil v 19. storočí. Čítať viac 10 226 zhliadnutí
Zdieľať Kuracie prsia na mrkve Čas varenia: 35 Hydina a divina Kúsky kuracích pŕs dusených s mrkvou sú krásne šťavnaté a farebne. Čítať viac 5 061 zhliadnutí
Zdieľať Pažítková polievka Čas varenia: 25 Polievky Pažítka nemusí polievku len zdobiť. Môže byť jej hlavnou surovinou. Čítať viac 1 729 zhliadnutí
Zdieľať Polievka z koreňovej zeleniny Čas varenia: 30 Polievky Zahreje a zasýti. Polievka z koreňovej zeleniny je plná vitamínov. Čítať viac 1 056 zhliadnutí
Zdieľať Polievka zo zelenej fazuľky Čas varenia: 30 Polievky Zdravá polievka zo zelenej fazuľky (čerstvej alebo mrazenej) najlepšie chutí nakyslo. Čítať viac 1 458 zhliadnutí
Zdieľať Lístkové rezy Mille feuille Čas varenia: 90 + chladenie Rezy a dezerty Chrumkavý koláčik “Mille feuille – tisíc lístkov” naplnený žĺtkovým krémom a ovocím. Čítať viac 2 274 zhliadnutí