Zdieľať Jelení guláš Čas varenia: 80 Hydina a divina Recept na chuťovo výrazný guláš z diviny, ktorý tradične podávame s knedľou. Čítať viac 778 zhliadnutí
Zdieľať Musaka Čas varenia: 120 Bravčové a hovädzie mäso Obľúbené jedlo zo Stredomoria – zapekané mleté mäso so zemiakmi a baklažánom. Čítať viac 306 zhliadnutí
Zdieľať Šošovicová polievka nakyslo Čas varenia: 55 Polievky Niet nad poctivú domácu polievku a šošovicová medzi ne určite patrí. Čítať viac 9 908 zhliadnutí
Zdieľať Lasagne Čas varenia: 90 Bravčové a hovädzie mäso Cestoviny a zemiaky Svetoznáma talianska klasika – obľúbené cestoviny pochádzajúce z Bolone s mäsovo-paradajkovým ragú a bešamelovou omáčkou. Čítať viac 1 087 zhliadnutí
Zdieľať Poľovnícke kura Čas varenia: 90 Hydina a divina Kuracie stehná pripravené v jednom hrnci s bylinkami, vínom, paradajkami. Môžeme podávať s opekanými zemiakmi. Čítať viac 969 zhliadnutí
Zdieľať Segedínsky guláš Čas varenia: 115 Bravčové a hovädzie mäso Jeden zo známych druhov gulášov. Tradičné jedlo maďarskej kuchyne, ktorého základom sú bravčové mäso a kyslá kapusta. Čítať viac 2 319 zhliadnutí
Zdieľať Sviečková na smotane Čas varenia: 150 Bravčové a hovädzie mäso Vychutnajte si českú klasiku. Hovädzie mäso prešpikované slaninou a k tomu omáčka s chuťou koreňovej zeleniny. Čítať viac 3 044 zhliadnutí
Zdieľať Paradajková polievka Čas varenia: 25 Polievky Veľmi rýchly a ľahký recept na obľúbenú polievku. Môžeme ju pripraviť aj z čerstvých paradajok. Čítať viac 3 152 zhliadnutí
Zdieľať Bolonské špagety Čas varenia: 120 Cestoviny a zemiaky Špagety s obľúbenou omáčkou. Super ľahká talianska klasika – zmes mletého mäsa, zeleniny a byliniek. Čítať viac 1 422 zhliadnutí
Zdieľať Demikát Čas varenia: 5 Polievky Demikát je popri bryndzových haluškách ďalšie tradičné jedlo slovenskej kuchyne, na prípravu ktorého sa používa bryndza. Čítať viac 937 zhliadnutí