Zdieľať Smotanové rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Svieže rezy s piškótovým kopusom naplnený smotanovým krémom, ovocím a šľahačkou. Čítať viac 1 042 zhliadnutí
Zdieľať Sacherova torta Čas varenia: 75 Torty Svetoznáma čokoládová torta, ktorú prvýkrát upiekol len 16-ročný učeň kuchár Franz Sacher na dvore princa Metternicha v roku 1832. Čítať viac 1 488 zhliadnutí
Zdieľať Jablkové ružičky Čas varenia: 35 Nezaradené Jednoduché na prípravu, krásne na pohľad. A k tomu ešte výborne chutia. Čítať viac 681 zhliadnutí
Zdieľať Domino rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Dvojfarebné rezy pre všetkých milovníkov čokolády, marcipánu a orieškov. Čítať viac 3 902 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočné buchty Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Veľkonočné buchty alebo Hot Cross Buns Tradičná veľkonočná britská pochúťka z kysnutého cesta. Čítať viac 565 zhliadnutí
Zdieľať Ananásové rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Šťavnaté ananásové rezy s kokosovým korpus, ananásovou plnkou a krémom z bielej čokolády. Čítať viac 1 436 zhliadnutí
Zdieľať Kokosová torta Čas varenia: 70 Torty Ľahký kokosový korpus naplnené marhuľovým pyré z čerstvých marhúľ a žĺtkovým krémom so šľahačkou. Čítať viac 4 071 zhliadnutí
Zdieľať Kokosová torta Čas varenia: 80 Torty Ľahká kokosová torta vhodná na akúkoľvek oslavu. Bielkové cesto s kokosom a k tomu nad parou šľahaný žĺtkový krém s kakaom. Čítať viac 691 zhliadnutí
Zdieľať Orieškovo-nugátová torta Čas varenia: 75 Torty Torta z piškótové cesto s lieskovými orieškami a k tomu nugátový krém, potiahnutá modelovacou hmotou. Čítať viac 1 625 zhliadnutí
Zdieľať Banánové rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Rezy s banánmi a maslovým krémom Čítať viac 2 052 zhliadnutí