Zdieľať Ovocný mrežovník Čas varenia: 50 Koláče Ovocný koláč z krehkého lineckého cesta s červenými ríbezľami. Čítať viac 2 170 zhliadnutí
Zdieľať Strihané koláče Čas varenia: 60 + kysnutie Kysnuté múčniky Kysnuté koláče s nastrihnutým krajom, naplnené lekvárovou a tvarohovou plnkou. Čítať viac 1 315 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočné judáše Čas varenia: 55 + kysnutie Kysnuté múčniky Judáše sa piekli na Zelený štvrok. Ich tvar symbolizuje povraz, na ktorý sa Judáš obesil. Čítať viac 1 021 zhliadnutí
Zdieľať Nivové praclíky Čas varenia: 35 Chuťovky Slané pečivo Slané pečivo zo syra s modrou plesňou. Vhodné k vínu. Čítať viac 1 381 zhliadnutí
Zdieľať Sacherova torta Čas varenia: 75 Torty Svetoznáma čokoládová torta, ktorú prvýkrát upiekol len 16-ročný učeň kuchár Franz Sacher na dvore princa Metternicha v roku 1832. Čítať viac 1 553 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládový lávový koláč Čas varenia: 25 Drobné kúsky Tento druh pečenej čokolády označujú Francúzi za veľkú špecialitu. Nazývajú ho aj lávová čokoláda, lebo pri rozkrojení zo stredu vytečie čokoláda. Čítať viac 1 683 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládový chlebík Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Čokoládový koláč pečený v chlebovej forme, kde hrušky nie sú na koláči, ale celé v ňom. Čítať viac 341 zhliadnutí
Zdieľať Madlenky Čas varenia: 35 Drobné kúsky Madlenky patria ku klasikám nenáročným na suroviny. Typické francúzske drobné pečivo. Čítať viac 761 zhliadnutí
Zdieľať Kokosové rezy Čas varenia: 50 Rezy a dezerty Kokosový bielkový koprus naplnený žĺtkovým krémom s kakaom. Čítať viac 922 zhliadnutí
Zdieľať Osie hniezda Čas varenia: 55 + kysnutie Nezaradené Slimáky z kysnutého lístkového (pľundrového) cesta naplnené škoricovou plnkou. Čítať viac 979 zhliadnutí