Zdieľať Rýchly ovocný koláč Čas varenia: 35 Koláče Rýchly koláč, kde stačí všetky suroviny zamiešať a cesto je hotové. Chutí ako časovo náročnejšie kysnuté cesto. Čítať viac 1 304 zhliadnutí
Zdieľať Šalátová polievka Čas varenia: 15 Polievky Neviete čo s hlávkovým šalátom? Aj z tejto zeleniny sa dá pripraviť rýchla polievka plná vitamínov. Čítať viac 377 zhliadnutí
Zdieľať Smotanové rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Svieže rezy s piškótovým kopusom naplnený smotanovým krémom, ovocím a šľahačkou. Čítať viac 981 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočná baba Čas varenia: 55 Bravčové a hovädzie mäso Tradičné veľkonočné jedlo pripravené z rožkov a údeného mäsa. Jedla sa po štyridsať dňovom pôste. Čítať viac 16 853 zhliadnutí
Zdieľať Madlenky Čas varenia: 35 Drobné kúsky Madlenky patria ku klasikám nenáročným na suroviny. Typické francúzske drobné pečivo. Čítať viac 679 zhliadnutí
Zdieľať Kokosové rezy Čas varenia: 50 Rezy a dezerty Kokosový bielkový koprus naplnený žĺtkovým krémom s kakaom. Čítať viac 808 zhliadnutí
Zdieľať Bohémky Čas varenia: 75 Rezy a dezerty Orechové snehové rezy plnené kakaovým nad parou šľahaným krémom. Čítať viac 2 070 zhliadnutí
Zdieľať Zapekané kuracie rezne Čas varenia: 30 Hydina a divina Šťavnaté kuracie prsia zapekané s taveným syrom a slnečnicovými semienkami. Čítať viac 863 zhliadnutí
Zdieľať Falafel Čas varenia: 35 Bezmäsité jedlá Tradičné jedlo arabských krajín z cíceru. Najčastejšie ho podávame v pita chlebe s čerstvou zeleninou, dresingom. Čítať viac 513 zhliadnutí
Zdieľať Černohorský rezeň Čas varenia: 40 Hydina a divina Rezeň z kuracieho mäsa obalený v zemiakovom cestíčku. Môžeme ich pripraviť aj z bravčového mäsa. Čítať viac 2 718 zhliadnutí