Zdieľať Cheesecake Čas varenia: 70 Rezy a dezerty Klasický cheesecake – jednoduchý, krémový s polevou z pochúťkovej smotany a citrónom, ktorý netreba piecť vo vodnom kúpeli. Čítať viac 1 289 zhliadnutí
Zdieľať Malinový cheesecake Čas varenia: 75 + chladenie Rezy a dezerty Kombinácia dvoch obľúbených dezertov – čokoládového brownies a cheesecaku. Skvelý dezert pre každú príležitosť. Čítať viac 1 572 zhliadnutí
Zdieľať Segedínsky guláš Čas varenia: 115 Bravčové a hovädzie mäso Jeden zo známych druhov gulášov. Tradičné jedlo maďarskej kuchyne, ktorého základom sú bravčové mäso a kyslá kapusta. Čítať viac 2 241 zhliadnutí
Zdieľať Ananásový koláč Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Rýchly ananásový koláč s ríbezľami, ktorý sa pečie obrátene. Môžeme použiť aj zaváraný ananás a miesto ríbezlí višne. Čítať viac 806 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzí Stroganov Čas varenia: 30 Bravčové a hovädzie mäso Recept na Stroganov pochádza z Ruska zo začiatku 19. storočia. Gróf Stroganoff bol dôstojníkom na súde Alexandra III. Čítať viac 12 042 zhliadnutí
Zdieľať Zapekané cestoviny Čas varenia: 45 Bezmäsité jedlá Do cestovín okrem kukurice môžeme pridať rôzne suroviny napr. kuracie mäso, šunku, hrášok, brokolicu. Čítať viac 517 zhliadnutí
Zdieľať Ovocné rezy s tvarohom Čas varenia: 50 Múčniky Rezy a dezerty Piškótový korpus, plnka z čiernych ríbezlí a tvarohu – ideálny koláčik na horúce leto. Čítať viac 2 619 zhliadnutí
Zdieľať Kurací paprikáš Čas varenia: 55 Hydina a divina Kúsky kuracieho mäsa v paprikovej omáčke s pochúťkovou smotanou. Podávame s haluškami alebo ľubovoľnou cestovinou. Čítať viac 1 694 zhliadnutí
Zdieľať Boršč Čas varenia: 135 Polievky Boršč je pôvodom z Ukrajiny a jeho základ tvoria hlávková kapusta, červená repa a pochúťková smotana. Čítať viac 1 008 zhliadnutí
Zdieľať Trio rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Rezy z piškótového cesta a dvoma plnkami – jedna pudingová, druhá smotanová a na vrchu čokoládová poleva. Čítať viac 704 zhliadnutí