Zdieľať Mandľové sušienky Cantuccini Čas varenia: 60 Drobné kúsky Chrumkavé talianske mandľové sušienky vhodné ku káve alebo k dezertnému vínu. Čítať viac 877 zhliadnutí
Zdieľať Dunajské vlny Čas varenia: 50 Rezy a dezerty Čerešňový koláč z dvojfarebného treného cesta s vanilkovým krémom a navrchu čokoládová poleva. Čítať viac 1 785 zhliadnutí
Zdieľať Jahodová torta Fraisier Čas varenia: 115 Torty Fraisier – francúzska jahodová torta s čerstvými jahodami po obvode a jemným vanilkovým krémom. Čítať viac 3 270 zhliadnutí
Zdieľať Makrónky Čas varenia: 60 Drobné kúsky Známy francúzsky dezert, rôznych farieb a príchutí – na povrchu chrumkavá mandľová pusinka, vo vnútri mäkký stred – naplnené lemon curd. Čítať viac 6 859 zhliadnutí
Zdieľať Čerešňový chlebík Čas varenia: 75 Koláče Ovocný chlebík z treného cesta s čerešňami. Môžeme použiť akékoľvek drobné ovocie. Čítať viac 589 zhliadnutí
Zdieľať Strúhaný rebarborový koláč Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Osviežujúci rebarborový koláč zo strúhaného cesta naplnený tvarohovou plnkou. Čítať viac 668 zhliadnutí
Zdieľať Veterníky Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Korpus z odpaľovaného cesta, vanilkový krém, nadýchaná karamelová šľahačka a navrchu karamelová poleva. Čítať viac 4 979 zhliadnutí
Zdieľať Kakaová roláda Čas varenia: 30 Rezy a dezerty Vláčna zamatová roláda bez múky naplnená šľahačkou. Ochutená a ozdobená jedlými čerstvými kvetmi – fialky a jablone. Čítať viac 3 577 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládové špice Čas varenia: 75 Drobné kúsky Obľúbené likérové špice z čokoládového krému, domácich piškót z buflerovej hmoty naplnené likérom. Čítať viac 2 932 zhliadnutí
Zdieľať Ovocná torta Čas varenia: 80 Torty Torta z madlenkovým korpusom naplnená želé z červeného ovocia a vanilkovým krémom. Čítať viac 8 226 zhliadnutí