Zdieľať Madlenky Čas varenia: 35 Drobné kúsky Madlenky patria ku klasikám nenáročným na suroviny. Typické francúzske drobné pečivo. Čítať viac 729 zhliadnutí
Zdieľať Mini Pavlova Čas varenia: 90 Rezy a dezerty Mini verzia obľúbeného dezertu. Chrumkavý snehový základ naplnený pistáciovým krémom a čerstvým ovocím. Čítať viac 5 424 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládová bábovka Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Vláčna čokoládová bábovka vo vnútri s cheesecake náplňou. Čítať viac 5 334 zhliadnutí
Zdieľať Citrónový cheesecake Čas varenia: 65 Rezy a dezerty Chrumkavý sušienkový korpus s osviežujúcim krémom z mascarpone a čerstvej citrónovej šťavy poliaty citrónovým krémom – lemon curd. Čítať viac 7 102 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládová torta Čas varenia: 50 Torty Torta plná čokolády. Kakaový koprus naplnený krémom z horkej čokolády. Čítať viac 1 066 zhliadnutí
Zdieľať Torta red velvet Čas varenia: 50 Torty Torta „Červený zamat“ s typickou červenohnedou farbou korusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom. Čítať viac 4 378 zhliadnutí
Zdieľať Pistáciová torta Čas varenia: 75 Torty Čokoládová torta voňajúca pistáciami. Základom je sacher korpus a smotanovo-pistáciový krém, ozdobený kúskami čerstvých pistácií. Čítať viac 20 601 zhliadnutí
Zdieľať Torta s pistáciami Čas varenia: 80 Torty Sladký piškótový korpus s príchuťou slaných pistácií naplnený černicovým pyré a krémom s mascarpone. Čítať viac 1 187 zhliadnutí
Zdieľať Jahodové tiramisu Čas varenia: 20 Nepečené Torty Tiramisu patrí medzi najobľúbenejšie talianske dezerty. Čo si ho trocha upraviť a vyskúšať variant s jahodami? Čítať viac 2 723 zhliadnutí
Zdieľať Cheesecake Čas varenia: 70 Rezy a dezerty Klasický cheesecake – jednoduchý, krémový s polevou z pochúťkovej smotany a citrónom, ktorý netreba piecť vo vodnom kúpeli. Čítať viac 1 326 zhliadnutí