Zdieľať Makrónky Čas varenia: 60 Drobné kúsky Známy francúzsky dezert, rôznych farieb a príchutí – na povrchu chrumkavá mandľová pusinka, vo vnútri mäkký stred – naplnené lemon curd. Čítať viac 6 482 zhliadnutí
Zdieľať Banánová torta Čas varenia: 85 Torty Svieža banánová torta s s karamelizovanými banánmi, krémom z mascarpone a slaným karamelom. Čítať viac 2 957 zhliadnutí
Zdieľať Veterníky Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Korpus z odpaľovaného cesta, vanilkový krém, nadýchaná karamelová šľahačka a navrchu karamelová poleva. Čítať viac 4 736 zhliadnutí
Zdieľať Domáca pizza Čas varenia: 20 + kysnutie Chlieb a pečivo Doma pripravená pizza, ktorá chutí ako pizzérie. Výhodou je, že si ju môžete obložiť všetkým, čo máte radi. Čítať viac 1 027 zhliadnutí
Zdieľať Rebarborový crumble Čas varenia: 50 Rezy a dezerty Crumble – koláč bez cesta zapečený s posýpkou v miskách – teraz z rebarbory. Čítať viac 465 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládová roláda Čas varenia: 30 Rezy a dezerty Rýchla čokoládová roláda naplnená smotanovým čokoládovým krémom a posypaná hoblinami. Čítať viac 2 916 zhliadnutí
Zdieľať Pšeničný kváskový chlieb Chlieb a pečivo Recept na tradičný chlieb z doma pripraveného kvásku a pšeničnej múky. Čítať viac 3 046 zhliadnutí
Zdieľať Banániky s parížskym krémom Čas varenia: 50 Drobné kúsky Klasický francúzsky zákusok Éclairs z odpaľovaného cesta naplnený parížskou šľahačkou. Čítať viac 872 zhliadnutí
Zdieľať Sacherova torta Čas varenia: 75 Torty Svetoznáma čokoládová torta, ktorú prvýkrát upiekol len 16-ročný učeň kuchár Franz Sacher na dvore princa Metternicha v roku 1832. Čítať viac 1 488 zhliadnutí
Zdieľať Orieškové rezy Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Piškótový korpus naplnený krémom s lieskovcovými orieškami a karamelom. Čítať viac 559 zhliadnutí