Zdieľať Kysnuté rožky Čas varenia: 55 + kysnutie Kysnuté múčniky Jemné kysnuté rožteky naplnené makovou plnkou. Vhodné na raňajky alebo len tak ku káve. Čítať viac 841 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočný veniec Čas varenia: 75 + kysnutie Kysnuté múčniky Veľkonočný veniec patrí na sviatočný stôl rovnako ako baránok, baba a iné veľkonočné dobroty. Čítať viac 353 zhliadnutí
Zdieľať Bratislavské rožky Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Bratislavské rožky sú známe ešte za čias Rakúsko-Uhorska. Plnia sa makovou alebo orechovou plnkou. Čítať viac 1 235 zhliadnutí
Zdieľať Hrebene s vanilkovým krémom Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Kysnuté pečivo naplnené vanilkovým krémom a posypané škoricovým cukrom. Čítať viac 1 631 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládové tortičky Čas varenia: 30 + chladenie Rezy a dezerty Tortičky z čokoládovej peny a malinovým želé uprostred poliate zrkadlovou čokoládovou polevou. Čítať viac 1 765 zhliadnutí
Zdieľať Citrónový cheesecake Čas varenia: 65 Rezy a dezerty Chrumkavý sušienkový korpus s osviežujúcim krémom z mascarpone a čerstvej citrónovej šťavy poliaty citrónovým krémom – lemon curd. Čítať viac 7 122 zhliadnutí
Zdieľať Škvarkové pagáčiky Čas varenia: 50 + kysnutie Slané pečivo Slané pagáčiky z prekladaného kysnutého cesta so škvarkami. Výborná chuťovka k vínu. Čítať viac 755 zhliadnutí
Zdieľať Medový krémeš Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Krémeš z medového cesta naplnený pudingovým krémom, šľahačkou. Čítať viac 2 727 zhliadnutí
Zdieľať Fánky Čas varenia: 40 Drobné kúsky Typické fašiangové alebo veľkonočné pečivo – vyprážané kúsky cesta obaľované v práškovom cukre. Čítať viac 1 138 zhliadnutí
Zdieľať Pistáciové tartaletky Čas varenia: 40 Drobné kúsky Krehké kakaové linecké košíčky naplnené jemným pistáciovým krémom a ozdobené čerstvým ovocím. Čítať viac 24 365 zhliadnutí