Zdieľať Krúpy s hubami Čas varenia: 30 Bezmäsité jedlá AK máte radi rizoto, vyskúšajte hubové krupoto, kde miesto ryže použijete jačmenné krúpy. Čítať viac 2 918 zhliadnutí
Zdieľať Domáce rožky Čas varenia: 100 Chlieb a pečivo Veľmi jednoduchý recept na domáce chrumkavé rožteky. Čítať viac 1 160 zhliadnutí
Zdieľať Kotlíkový guláš Čas varenia: 260 Bravčové a hovädzie mäso Guláš z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa. Pripravený v kotlíku nad ohňom získa neopakovateľnú chuť. Čítať viac 19 365 zhliadnutí
Zdieľať Granadír Čas varenia: 50 Cestoviny a zemiaky Granadír, granadierky pochod alebo cestoviny so zemiakmi – tradičné slovenské jedlo. Čítať viac 632 zhliadnutí
Zdieľať Hrachová polievka Čas varenia: 75 Polievky Klasická jednoduchá a chutná polievka zo žltého hrachu. Čítať viac 627 zhliadnutí
Zdieľať Francúzske zemiaky Čas varenia: 75 Cestoviny a zemiaky Zapečené francúzske zemiaky s údeným mäso – stará známa klasika. Čítať viac 6 271 zhliadnutí
Zdieľať Škvarkové pagáčiky Čas varenia: 50 + kysnutie Slané pečivo Slané pagáčiky z prekladaného kysnutého cesta so škvarkami. Výborná chuťovka k vínu. Čítať viac 830 zhliadnutí
Zdieľať Hrachová kaša s údeným mäsom Čas varenia: 60 Bravčové a hovädzie mäso Šťavnaté, voňavé, tradičné a jednoduché. Ideálny obed alebo večera. Podávame s opraženými kolieskami cibule. Čítať viac 3 123 zhliadnutí
Zdieľať Viedenská roštenka Čas varenia: 70 Bravčové a hovädzie mäso Výborné jedlo k slávnostnému obedu alebo večeri z hovädzieho mäsa s chrumkavou viedenskou cibuľkou. Čítať viac 12 237 zhliadnutí
Zdieľať Zemiakové knedle s údeným mäsom Čas varenia: 40 Bravčové a hovädzie mäso Knedle zo zemiakového cesta naplnené opečeným údeným mäsom so slaninkou. Podávame s kyslou kapustou, Čítať viac 1 291 zhliadnutí