Zdieľať Šunkové fliačky Čas varenia: 45 Cestoviny a zemiaky Šunkové fliačky alebo aj šunkofleky – rýchla pochúťka z jedného pekáča. Čítať viac 999 zhliadnutí
Zdieľať Kakaové koláčiky Čas varenia: 30 Drobné kúsky Kakaové koláčiky pripravené s bravčovou masťou a naplnené ríbezľovým džemom. Čítať viac 4 772 zhliadnutí
Zdieľať Srnčie ragú Čas varenia: 105 Hydina a divina Výborné pomaly dusené srnčie mäso s koreňovou zeleninou a červeným vínom. Podávame s maslovými haluškami. Čítať viac 4 124 zhliadnutí
Zdieľať Diviak so šípkovou omáčkou Čas varenia: 140 Hydina a divina Stehno z diviaka so šípkovou omáčkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 1 671 zhliadnutí
Zdieľať Plnené kapustné listy Čas varenia: 80 Bravčové a hovädzie mäso Holúbky – kapustné listy naplnené mletým mäsom s ryžou. S paradajkou omáčkou chutia naozaj výborne. Čítať viac 746 zhliadnutí
Zdieľať Restovaná kuracia pečeň Čas varenia: 20 Hydina a divina Klasický recept na restovanú kuraciu pečeň na cibuľke. Čítať viac 1 063 zhliadnutí
Zdieľať Jelení guláš Čas varenia: 80 Hydina a divina Recept na chuťovo výrazný guláš z diviny, ktorý tradične podávame s knedľou. Čítať viac 783 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzí tokáň Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Kúsky hovädzieho mäsa dusené na bielom víne a korení. Svoju jedinečnú chuť získava pomalým dusením. Čítať viac 21 275 zhliadnutí
Zdieľať Maďarský guláš Čas varenia: 130 Bravčové a hovädzie mäso Pravý maďarský guláš je pikantná pochúťka z hovädzieho mäsa. Nezahusťuje sa múkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 3 698 zhliadnutí
Zdieľať Španielsky vtáčik Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Závitok z plátku hovädzieho mäsa potretého horčicou a naplnený vajíčkom, párkom, uhorkou a slaninkou. Čítať viac 1 472 zhliadnutí