Zdieľať Kačacie prsia so slivkovou omáčkou Čas varenia: 30 Hydina a divina Chrumkavé plátky kačacích pŕs podávané so slivkovou omáčkou. Čítať viac 6 653 zhliadnutí
Zdieľať Srnčie ragú Čas varenia: 105 Hydina a divina Výborné pomaly dusené srnčie mäso s koreňovou zeleninou a červeným vínom. Podávame s maslovými haluškami. Čítať viac 4 084 zhliadnutí
Zdieľať Diviak so šípkovou omáčkou Čas varenia: 140 Hydina a divina Stehno z diviaka so šípkovou omáčkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 1 667 zhliadnutí
Zdieľať Kohút na víne Čas varenia: 80 Hydina a divina Klasický francúzsky recept na kura dusené s červeným vínom. Čítať viac 796 zhliadnutí
Zdieľať Musaka Čas varenia: 120 Bravčové a hovädzie mäso Obľúbené jedlo zo Stredomoria – zapekané mleté mäso so zemiakmi a baklažánom. Čítať viac 305 zhliadnutí
Zdieľať Lasagne Čas varenia: 90 Bravčové a hovädzie mäso Cestoviny a zemiaky Svetoznáma talianska klasika – obľúbené cestoviny pochádzajúce z Bolone s mäsovo-paradajkovým ragú a bešamelovou omáčkou. Čítať viac 1 087 zhliadnutí
Zdieľať Poľovnícke kura Čas varenia: 90 Hydina a divina Kuracie stehná pripravené v jednom hrnci s bylinkami, vínom, paradajkami. Môžeme podávať s opekanými zemiakmi. Čítať viac 967 zhliadnutí
Zdieľať Bolonské špagety Čas varenia: 120 Cestoviny a zemiaky Špagety s obľúbenou omáčkou. Super ľahká talianska klasika – zmes mletého mäsa, zeleniny a byliniek. Čítať viac 1 421 zhliadnutí
Zdieľať Cviklové rizoto Čas varenia: 80 Bezmäsité jedlá Farebné krémové rizoto s pečenou cviklou. Cvikla a ryža sa v tomto recepte výborne dopĺňajú a príprava je veľmi jednoduchá. Čítať viac 634 zhliadnutí
Zdieľať Hovädie líčka na víne Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hovädzie líčka na víne sú pochúťka, ktorá sa znova vracia na naše taniere. Trocha dlhšie varenie, ale výsledok stojí zato. Čítať viac 1 658 zhliadnutí