Zdieľať Kapustnica Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná slovenská kapustnica, ktorá nesmie chýbať na vianočnom stole – kyslá kapusta, údené aj čerstvé mäso, huby a k tomu sušené slivky. Čítať viac 3 260 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou Čas varenia: 120 Bravčové a hovädzie mäso Varené hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou. Výborne chutí s kysnutou knedľou. Čítať viac 6 976 zhliadnutí
Zdieľať Huspenina Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Jednocuhý recept na domácu huspeninu. Obsahuje mnoho kolagénu, ktorý je prospešný nielen pre kĺby, ale aj pre pleť. Čítať viac 668 zhliadnutí
Zdieľať Srnčie ragú Čas varenia: 105 Hydina a divina Výborné pomaly dusené srnčie mäso s koreňovou zeleninou a červeným vínom. Podávame s maslovými haluškami. Čítať viac 4 084 zhliadnutí
Zdieľať Diviak so šípkovou omáčkou Čas varenia: 140 Hydina a divina Stehno z diviaka so šípkovou omáčkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 1 667 zhliadnutí
Zdieľať Slepačia polievka Čas varenia: 130 Polievky Slepačia polievka je nielen tradičným nedeľným pokrmom, ale aj vynikajúci liek na prechladnutie iné zimné choroby. Čítať viac 1 021 zhliadnutí
Zdieľať Sviečková na smotane Čas varenia: 150 Bravčové a hovädzie mäso Vychutnajte si českú klasiku. Hovädzie mäso prešpikované slaninou a k tomu omáčka s chuťou koreňovej zeleniny. Čítať viac 3 042 zhliadnutí
Zdieľať Paradajková polievka Čas varenia: 25 Polievky Veľmi rýchly a ľahký recept na obľúbenú polievku. Môžeme ju pripraviť aj z čerstvých paradajok. Čítať viac 3 149 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie mäso s kôprovou omáčkou Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hlavné jedlá Smotanová omáčka s čerstvým kôprom. Podávame s knedľou vareným hovädzím mäsom alebo vareným vajíčkom. Čítať viac 4 533 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzia polievka Čas varenia: 140 Polievky Voňavý hovädzí vývar patriaci k nedeľnému obedu. Čítať viac 2 834 zhliadnutí