Zdieľať Rezy Opera Čas varenia: 90 Rezy a dezerty Kávovo-mandľové rezy – jemný korpus, maslový krém a to všetko prevoňané kávou a čokoládou. Čítať viac 3 001 zhliadnutí
Zdieľať Bábovka s čokoládou Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Keď sa spoja dve dokonalé veci ako je čokoláda a bábovka, vznikne dezert, ktorému sa ťažko odoláva. Čítať viac 2 675 zhliadnutí
Zdieľať Arašidové tyčinky Čas varenia: 30 Rezy a dezerty Tyčinky z lineckého cesta naplnené karamelovým krémom s kúskami slaných arašídov poliate dvojfarebnou čokoládovou polevou. Čítať viac 761 zhliadnutí
Zdieľať Kokosové kocky Čas varenia: 65 Rezy a dezerty Kakaové korpusy naplnené kokosovým maslovým krémom a poliate bielou čokoládou. Čítať viac 724 zhliadnutí
Zdieľať Opitý Izidor Čas varenia: 55 Múčniky Rezy a dezerty Známy dezert s nezameniteľnou rumovou chuťou s orechovým korpusom a orechovou plnkou s rumom. Čítať viac 2 006 zhliadnutí
Zdieľať Citrónové rezy na oblátke Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Snehový korpus s orechmi, žĺtková citrónová plnka a to všetko medzi chrumkavými oblátkami. Ozdobené transferou fóliou. Čítať viac 1 589 zhliadnutí
Zdieľať Rezy Rigoletto Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Výborný z lineckého cesta s dvomi plnkami – jedna maslová s orechmi a druhá s kandizovaným ovocím. Čítať viac 638 zhliadnutí
Zdieľať Parížska torta Čas varenia: 80 Torty Pochúťka pre všetkých, ktorí majú radi čokoládu. Čokoládový korpus s parížskou šľahačkou patrí medzi cukrársku klasiku. Čítať viac 1 291 zhliadnutí
Zdieľať Banánová roláda Čas varenia: 40 Rezy a dezerty Kakaová roláda naplnená parížskym krémom a banánom. Potiahnutá transfer fóliou. Ideálna ku kávičke. Čítať viac 23 148 zhliadnutí
Zdieľať Rumové rezy Čas varenia: 80 Rezy a dezerty Rezy vhodné na každú slávnostnú príležitosť. Kakaový korpus naplnený nad parou šľahaným žĺtkovým krémom s čokoládou. Čítať viac 764 zhliadnutí