Zdieľať Rezy Rigoletto Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Výborný z lineckého cesta s dvomi plnkami – jedna maslová s orechmi a druhá s kandizovaným ovocím. Čítať viac 714 zhliadnutí
Zdieľať Pomarančové trojuholníky Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Výborný pomarančmi voňajúci koláčik. Piškótový korpus, pomarančové želé a k tomu plnka z bielej čokolády Čítať viac 2 367 zhliadnutí
Zdieľať Tiramisové cupcakes Čas varenia: 540 Drobné kúsky Cupcaky pre milovníkov tiramisu. Koláčik namočený v káve ochutenej amarettom a ozdobené šľahačkou s mascarpone. Čítať viac 753 zhliadnutí
Zdieľať Hrušková torta Čas varenia: 90 Torty Jemný čokoládový korpus ako základ pre túto žiariacu tortu. Naplnená lieskovcovým krémom a hruškami. Čítať viac 1 699 zhliadnutí
Zdieľať Hruškový koláč s čokoládou Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Koláč pre milovníkov čokolády. Linecké cesto naplnené hruškami a zaliate čokoládovou plnkou. Čítať viac 8 218 zhliadnutí
Zdieľať Mrkvová torta Čas varenia: 70 Torty Vláčny mrkvový korpus s orieškami a plnka z mascarpone. Celá torta potiahnutá modelovacou hmotou. Čítať viac 412 zhliadnutí
Zdieľať Banánová roláda Čas varenia: 40 Rezy a dezerty Kakaová roláda naplnená parížskym krémom a banánom. Potiahnutá transfer fóliou. Ideálna ku kávičke. Čítať viac 25 186 zhliadnutí
Zdieľať Arašidové rezy Čas varenia: 50 Rezy a dezerty Kakaový piškótový korpus naplnený arašídovým krémom a karamelovou šľahačkou. Čítať viac 1 279 zhliadnutí
Zdieľať Rumové rezy Čas varenia: 80 Rezy a dezerty Rezy vhodné na každú slávnostnú príležitosť. Kakaový korpus naplnený nad parou šľahaným žĺtkovým krémom s čokoládou. Čítať viac 883 zhliadnutí
Zdieľať Kávový dezert Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Káva nie je len na pitie, ale sa výborne hodí aj na prípravu dezertov – kakaový korpus s kavovým moussom. Čítať viac 1 240 zhliadnutí