Zdieľať Veľkonočná baba Čas varenia: 55 Bravčové a hovädzie mäso Tradičné veľkonočné jedlo pripravené z rožkov a údeného mäsa. Jedla sa po štyridsať dňovom pôste. Čítať viac 16 956 zhliadnutí
Zdieľať Kotlíkový guláš Čas varenia: 260 Bravčové a hovädzie mäso Guláš z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa. Pripravený v kotlíku nad ohňom získa neopakovateľnú chuť. Čítať viac 19 088 zhliadnutí
Zdieľať Cukinová polievka Čas varenia: 30 Polievky Jemná krémová polievka z cukety so smotanou a parmezánom. Podávame s krutónmi. Čítať viac 2 836 zhliadnutí
Zdieľať Falafel Čas varenia: 35 Bezmäsité jedlá Tradičné jedlo arabských krajín z cíceru. Najčastejšie ho podávame v pita chlebe s čerstvou zeleninou, dresingom. Čítať viac 530 zhliadnutí
Zdieľať Pečené bravčové koleno Čas varenia: 105 Bravčové a hovädzie mäso Recept na pečené bravčové koleno. Príprava je síce dlhá, ale výsledok stojí za to. Čítať viac 1 740 zhliadnutí
Zdieľať Makaróny so syrom Čas varenia: 30 Cestoviny a zemiaky Makaróny so syrom alebo mac and cheese známy recept na zapekané cestoviny s bešamelovou omáčkou a syrom. Čítať viac 9 644 zhliadnutí
Zdieľať Huspenina Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Jednocuhý recept na domácu huspeninu. Obsahuje mnoho kolagénu, ktorý je prospešný nielen pre kĺby, ale aj pre pleť. Čítať viac 668 zhliadnutí
Zdieľať Černohorský rezeň Čas varenia: 40 Hydina a divina Rezeň z kuracieho mäsa obalený v zemiakovom cestíčku. Môžeme ich pripraviť aj z bravčového mäsa. Čítať viac 2 846 zhliadnutí
Zdieľať Caesar šalát Čas varenia: 25 Šaláty Klasický recept na kurací šalát s chrumkavými krutónmi a krémovým cesnakovým dresingom. Ideálne na ľahký obed alebo večeru. Čítať viac 2 038 zhliadnutí
Zdieľať Kung pao Čas varenia: 20+ marinovanie Hydina a divina Jednoduchý a rýchlo pripravený jeden z najpopulárnejších čínskych receptov – kuracie Kung pao. Čítať viac 10 072 zhliadnutí