Zdieľať Smotanové rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Svieže rezy s piškótovým kopusom naplnený smotanovým krémom, ovocím a šľahačkou. Čítať viac 981 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočná baba Čas varenia: 55 Bravčové a hovädzie mäso Tradičné veľkonočné jedlo pripravené z rožkov a údeného mäsa. Jedla sa po štyridsať dňovom pôste. Čítať viac 16 854 zhliadnutí
Zdieľať Tiramisu Nepečené Recept na original tiramisu. Kombinácia kávy, sladko-horkého likéru Amaretta, jemných piškót a smotanového mascarpone. Čítať viac 1 025 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládový lávový koláč Čas varenia: 25 Drobné kúsky Tento druh pečenej čokolády označujú Francúzi za veľkú špecialitu. Nazývajú ho aj lávová čokoláda, lebo pri rozkrojení zo stredu vytečie čokoláda. Čítať viac 1 516 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládový chlebík Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Čokoládový koláč pečený v chlebovej forme, kde hrušky nie sú na koláči, ale celé v ňom. Čítať viac 304 zhliadnutí
Zdieľať Madlenky Čas varenia: 35 Drobné kúsky Madlenky patria ku klasikám nenáročným na suroviny. Typické francúzske drobné pečivo. Čítať viac 679 zhliadnutí
Zdieľať Parížske rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Kakaový korpus naplnený parížskou šľahačkou a poliaty čokoládovou polevou. Čítať viac 1 718 zhliadnutí
Zdieľať Orieškové rezy Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Piškótový korpus naplnený krémom s lieskovcovými orieškami a karamelom. Čítať viac 510 zhliadnutí
Zdieľať Černohorský rezeň Čas varenia: 40 Hydina a divina Rezeň z kuracieho mäsa obalený v zemiakovom cestíčku. Môžeme ich pripraviť aj z bravčového mäsa. Čítať viac 2 729 zhliadnutí
Zdieľať Domino rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Dvojfarebné rezy pre všetkých milovníkov čokolády, marcipánu a orieškov. Čítať viac 3 585 zhliadnutí