Zdieľať Kapustnica Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná slovenská kapustnica, ktorá nesmie chýbať na vianočnom stole – kyslá kapusta, údené aj čerstvé mäso, huby a k tomu sušené slivky. Čítať viac 3 260 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie s mrkvou Čas varenia: 140 Nezaradené Recept z jedného hrnca na šťavnaté hovädzie mäso s mrkvou. Čítať viac 8 840 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou Čas varenia: 120 Bravčové a hovädzie mäso Varené hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou. Výborne chutí s kysnutou knedľou. Čítať viac 6 976 zhliadnutí
Zdieľať Srnčie ragú Čas varenia: 105 Hydina a divina Výborné pomaly dusené srnčie mäso s koreňovou zeleninou a červeným vínom. Podávame s maslovými haluškami. Čítať viac 4 084 zhliadnutí
Zdieľať Osso buco Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Talianska špecialita pripravovaná z teľacieho alebo hovädzieho lýtka narezaného priečne aj s kosťou so špikom. Čítať viac 9 689 zhliadnutí
Zdieľať Jelení guláš Čas varenia: 80 Hydina a divina Recept na chuťovo výrazný guláš z diviny, ktorý tradične podávame s knedľou. Čítať viac 774 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzí tokáň Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Kúsky hovädzieho mäsa dusené na bielom víne a korení. Svoju jedinečnú chuť získava pomalým dusením. Čítať viac 21 167 zhliadnutí
Zdieľať Mäso pod zemiakovou kašou Čas varenia: 60 Varíme s deťmi Pomocou zeleniny si ozdob každú misku podľa vlastnej fantázie. Ako oči použiješ pór a hrášok, ako nos malú kukuričku. Čítať viac 770 zhliadnutí
Zdieľať Bravčový guláš Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Varíme s deťmi Hotový guláš podávame s chlebom alebo knedľou. Môžeme si ho uvariť aj vonku v kotlíku, vtedy pridáme ešte na kocky pokrájané zemiaky. Čítať viac 881 zhliadnutí
Zdieľať Kura na korení Čas varenia: 20 Hydina a divina Pestrofarebný pokrm vytvorený z prúžkov kuraťa obaleného v zmesi korení s osmaženými červenými a zelenými paprikami. Čítať viac 293 zhliadnutí